Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. 9. 2011

Brandýs - Čelákovice

Brandýs - Čelákovice

0:3 (-16,–19,–10), 1:3 (-19,–17,23,–19)

Sestava: Mirra, Tynus - Andrea, Lucka, Zdena - Radka, Martina, Denča

Naše první hrací neděle přišla s pochmurným a chladným počasím. Některým hráčkám nebylo pro propařené sobotě (výhra se musí zapít) nejlépe. Težko říct co však bylo všem ostatním, protože výkon, který jsme na hřišti v prvním zápase předváděly nebyl oslnivý. Především jsme neměly žádný pohyb, bez kterého se samozřejmě nedaří ani další hrací prvky.  Spolu s tím, jak nám nešla hra, klesala i nálada a chuť hrát dál.

Jelikož hrozilo, že každou chvíli začne pršet, přestávka mezi sety byla velice krátká. Stačila nám však na lehké otřepání se a v druhém zápase se náš herní projev poněkud zlepšil. Čelakovice nám to lehce usnadnily i tím, že ne pokaždé naše hráčky blokovaly. Nahravačka soupeřek nám tam sázela jednu zalejvku "na druhou přes" za druhou a tím získala několik bodů. Přesto jsme se dokázaly na nás nemožné a dotáhly jednu koncovku setů do úspěšného konce. Snad si to zapamatujem.

Druhý zápas už vypadal poněkud lépe a jak poté prohlásila Radka: "My si musíme před zápasem pozvat nějaký tým, s ním sehrát alespoň 5 setů, aby jsme byly rozehrané a mohly ty zápasy vyhrávat" (nebo tak nějak to řekla). Děkujeme početným zástupům fanoušků...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář