Jdi na obsah Jdi na menu
 


25. 9. 2010

5. MISTRAK

Benátky nad Jizerou - Brandýs nad Labem

1:3 (21,-22,-10,-23)  0:3 (-16,-22,-12)

Sestava:

Nahravačky: Andrea, Kristýna, Mirra

Blok: Eva, Káťa, Radka

Smeč: Andrea, Lucka, Zdena

Na zápas do Benátek jsme vyrážely s přesvědčením, že dnes konečně něco vyhrajeme. Po příjezdu nás pořadatel odkázal do naprosto luxusní šatny, která měla i masérský stůl.
Do zápasu jsme nastoupily proti značně mladému týmu (některé holky si pamatujeme z loňských kadetek). Naše přílišná motivace k výhře zapříčinila, že jsme první set naprosto nezvládly. Proti řekla bych slabšímu týmu jsme uhrály jen 21 bodů. Vítězství v prvním setu jsme soupeřkám v podstatě darovaly našimi hloupými chybami.
Na druhý set jsme vystřídaly a karta se zcela obrátila. Ve druhém setu se potvrdilo, že potřebujeme značnou diváckou oporu, protože za silného povyku střídajících a rodiny Hejretů se hra naší šestky v mnohém zlepšila.
Do konce zápasu jsme nechaly vítěznou sestavu z druhého setu a ani chyby rozhodčího neovlivnily pěkný výsledek 3:1

Po půlhodince odpočinku jsme nastoupily k druhému zápasu, jehož začátek byl rovněž rozpačitý, ale v koncovce zvládnutý a znovu zakončený vítězstvím. V průběhu třetího setu rozhodčí přerušil hru za stavu 20:10 kvůli počasí. Pořadatelé však dali hřiště během půl hodiny dohromady a pokračovaly jsme dál. Zbývajících pět bodů nám netrvalo nijak dlouho a z Benátek jsme odjížděly sice za deště, ale s dobrým pocitem vítězství.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Příjemnná hra v Benátkách

Mirra, 27. 9. 2010 17:31

Myslím, že jsme hrály jako tým. Proto jsme vyhrály. Benátky měly mladé holky, ale i zkušené hráčky, které je korigovaly a zachraňovaly. Přesto naše motivace byla větší a vítězství bylo naše.
Ke hře: zdá se mi, že jsme hrály dobře. Podání se tolik nekazilo, příjem většinou k trojce, ale i tak na náš začátek dobrý. Hloupé je, když stojíme v jednom postavení a dostaneme 7bodů. Stalo se nám to minimálně dvakrát. Mně se náš volejbal moc líbil a bavilo mě to.
Děkuji spoluhráčkám za krásnou hru a dívákům za podporu.

WOW

Tynusss, 26. 9. 2010 15:40

Věřila jsem tomu, že na Benátky máme a když jsem viděla složení jejich družstva, tak jsem tomu začla věřit ještě víc. A povedlo se.... chvilku to prý vypadalo jako volejbal a dalo se na naší hru dívat. To je prostě super, ženy. Fakt dík....